Lanters B.V. denkt met u mee

w

Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wij komen bij u thuis

Inloopmogelijkheid kantoor zónder afspraak

Home » Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Wilt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten? Beschikt u over een eigen onderneming of bent u een vrije beroepsbeoefenaar en wilt u zich verzekeren? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Wij van Lanters B.V. begrijpen als geen ander dat er heel wat bij komt kijken en helpen u dan ook graag.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten bij Lanters B.V. in Didam

De hoogte van verzekerde bedrag hangt af van uw inkomen, uw beroep, leeftijd, gekozen wachttijd en andere factoren. Daarnaast moet u aan kunnen geven dat u minimaal 25% arbeidsongeschikt bent verklaard. Ook vult u een gezondheidsverklaring in en in sommige gevallen is het nodig om een medisch onderzoek uit te voeren. Om de vergoeding te blijven ontvangen dient u wel te voldoen aan de volgende verplichtingen:

  • U doet er alles aan om zo snel mogelijk weer arbeidsgeschikt te worden. Dit houdt in dat u mee werkt aan uw re-integratie en u geen dingen doet die uw herstel in de weg staan.
  • Verandert er iets in uw dagelijkse werkzaamheden? Laat dit ons weten.
  • U betaalt de volledige premie op tijd.

Veranderen er zaken zoals een faillissement of dat u uw bedrijf over laat nemen door iemand anders? Laat het altijd aan ons weten. Het is belangrijk dat er duidelijke afspraken gemaakt worden om te voorkomen dat de verzekering stopt of uitgesteld wordt.

Ik wil een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Wij sluiten graag voor u een arbeidsongeschiktheidsverzekering af en komen bij u langs om uw situatie in kaart te brengen. Komt u liever langs op ons kantoor in Didam? Dat kan natuurlijk ook. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Voor vragen over het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt u ons bellen op het telefoonnummer 0316-221383.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.