Lanters B.V. denkt met u mee

w

Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wij komen bij u thuis

Inloopmogelijkheid kantoor zónder afspraak

Home » Assurantiekantoor Arnhem

Assurantiekantoor Arnhem

Bent u op zoek naar een assurantiekantoor in de omgeving van Arnhem en Doetinchem omdat u een verzekering wilt afsluiten? Lanters B.V. laat u niet dwalen door honderden verzekeringsoplossingen, maar gaan met u in gesprek en zoeken de geschikte verzekeringsproducten voor u. Aan de hand van uw wensen, situatie en verwachtingen sluiten wij voor u een zo passend mogelijke verzekering af.

Het assurantiekantoor nabij Arnhem en Doetinchem voor particulieren en bedrijven

Of u nu voor uzelf of voor uw onderneming op zoek bent naar een geschikte verzekering, u bent bij ons aan het juiste adres. Sommige verzekeringen zijn zelfs verplicht. Denkt u hierbij aan een basis zorgverzekering en een WA- verzekering voor een motorvoertuig. Andere verzekeringen zijn niet verplicht, maar wel ten zeerste aan te raden zoals een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Of bent u juist op zoek naar een andere verzekering? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee.

Eén aanspreekpunt binnen het assurantiekantoor in de omgeving van Arnhem en Doetinchem

Een verzekering afsluiten doet u niet zomaar. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u te maken heeft met één vertrouwenspersoon. Wij staan bekend om ons eerlijke en betrouwbare advies. Vinden wij dat u een verzekering wilt afsluiten wat eigenlijk niet nodig is. Dan vertellen wij u dat. Dat noemen wij transparant. Wij komen graag bij u langs waar wij uw situatie in kaart brengen. U bent ook van harte welkom op ons assurantiekantoor in de omgeving van Arnhem en Doetinchem. Heeft u vragen? Deze kunt u stellen door te bellen naar het telefoonnummer 0316-221383.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.