Lanters B.V. denkt met u mee

w

Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wij komen bij u thuis

Inloopmogelijkheid kantoor zónder afspraak

Home » Auto all risk verzekeren

Auto all risk verzekeren

Wanneer u de hoogst mogelijke financiële zekerheid wat betreft uw auto wilt, is het verstandig om u all risk te verzekeren. Dit houdt in dat niet alleen schade door het weer, brand of vandalisme gedekt wordt, maar ook wanneer u zelf schade aanricht. Zeker wanneer u net een nieuwe auto heeft gekocht is het verstandig om u all risk te verzekeren. Lanters B.V. is er voor zowel particulieren als bedrijven en helpt ook u bij het afsluiten van de juiste verzekering.

Wanneer is het verstandig om mijn auto all risk te verzekeren?

Wat is de dagwaarde van uw auto? Weet u van tevoren al dat u eventuele schade aan uw auto niet zelf kunt betalen? Dan is het verstandig om uw auto all risk te verzekeren. Maar ook wanneer u een representatieve auto voor uw werk nodig heeft of u een auto op afbetaling heeft gekocht, raden wij het aan om uw auto all risk te verzekeren. Maar wat is er nu wel en niet verzekerd? De volgende schade wordt wel vergoedt:

  • Een aanrijding die uzelf zonder opzet veroorzaakt;
  • Waterschade;
  • Het omslaan of van de wegraken;
  • Diefstal;
  • Blikseminslag.

In principe worden alle soorten schade vergoedt, mits er opzet in het spel is. Maar ook schade door aardbevingen of overstromingen wordt niet vergoed.

Eerlijk advies nabij Didam

Wij vinden het belangrijk dat u één vertrouwenspersoon heeft bij het afsluiten van een verzekering. Voor het inventariseren van uw wensen en situatie komen wij graag bij u langs. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Didam. Heeft u vragen? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0316-221383.

 

Heeft u een vraag? Stel hem hier

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.