Lanters B.V. denkt met u mee

w

Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wij komen bij u thuis

Inloopmogelijkheid kantoor zónder afspraak

Home » Auto direct verzekeren

Auto direct verzekeren

Zodra u een auto koopt is het belangrijk om deze direct te verzekeren. Stel u veroorzaakt schade bij de andere partij, dan bent u aansprakelijk en zijn de kosten voor u. Met een WAM-verzekering bent u verzekerd voor de financiële gevolgen. Een WAM-verzekering afsluiten is verplicht. Ook wanneer u niet van plan bent om het motorvoertuig te gebruiken. Zonder deze verzekering bent u zelfs strafbaar. Lanters B.V. helpt u bij het afsluiten van de autoverzekering die bij u past. Wij bakenen de mogelijkheden zo ver mogelijk voor u af zodat alleen de beste opties overblijven.

Welke factoren bepalen de hoogte van mijn premie wanneer ik een auto direct ga verzekeren?

Zodra u een autoverzekering afsluit, kijkt de verzekeraar naar verschillende factoren zoals uw leeftijd, het voertuig, uw woongebied, het aantal kilometers dat u per jaar rijdt, hoeveel schadevrije jaren u heeft en of het voertuig privé of zakelijk gebruikt wordt. Heeft u schade aangericht? Dan wordt er als eerste gekeken of het gaat om materiële- of letselschade. Logisch is dat het proces bij letselschade vaker wat complexer en gevoeliger is dan bij materiële schade. De verzekeraar regelt alles met de persoon bij wie u schade heeft veroorzaakt. Soms wordt hiervoor een expert ingeschakeld die de schade kan beoordelen.

Uw auto direct verzekeren door Lanters B.V. in Didam

Uiteraard gaat u direct uw auto verzekeren. Om een geschikte verzekering uit te zoeken komen wij graag bij u langs. Ook is het mogelijk om bij ons langs op kantoor te komen in Didam. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0316-221383.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.