Lanters B.V. denkt met u mee

w

Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wij komen bij u thuis

Inloopmogelijkheid kantoor zónder afspraak

Home » Autoverzekering beginnend bestuurder

Autoverzekering beginnend bestuurder

Wilt u een autoverzekering afsluiten als beginnend bestuurder? U zult de eerste paar jaar een hogere premie betalen omdat het risico op schade groter is. De eerste vijf jaar nadat u een autoverzekering heeft afgesloten bent u een beginnend bestuurder. Als beginnend bestuurder gelden er strengere regels op het moment dat u een verkeersovertreding begaat. Bent u geïnteresseerd in een autoverzekering als beginnend bestuurder? Wij nodigen u van harte uit op het assurantiekantoor Lanters B.V. in Didam.

Wat is de juiste autoverzekering voor een beginnend bestuurder?

Wanneer u net uw eerste auto heeft aangeschaft is het logisch dat u niet zoveel kennis heeft over alle autoverzekeringen. In principe zijn er drie verschillende dekkingen, namelijk WA, WA beperkte casco en volledige casco. Maar wat houden deze dekkingen nu precies in? Dat vertellen wij u graag:

  • WA-autoverzekeringDeze verzekering is verplicht voor iedereen die in het bezit is van een motorvoertuig. Hierbij wordt de schade gedekt die u bij anderen veroorzaakt.
  • WA + beperkt cascoDit is een aanvulling op de basisverzekering. Hier wordt naast schade aan anderen ook schade aan uw eigen auto gedekt die door een ander is aangebracht. Maar denk ook bijvoorbeeld aan diefstal, brand en storm.
  • WA + volledig cascoOftewel een allrisk autoverzekering. De naam zegt het al, hier wordt alle schade gedekt. Ook wanneer u zelf schade aanbrengt aan uw eigen auto.

Naast deze verschillende dekkingen is het ook mogelijk om aanvullende verzekeringen af te sluiten zoals ongevalleninzittendeverzekering, verhaalrechtsbijstandverzekering en schadeverzekering inzittenden.

Hulp bij het afsluiten van een autoverzekering voor een beginnend bestuurder nabij Didam

Wij nodigen u van harte uit op ons kantoor in Didam. U vertelt ons uw wensen en wij zoeken een passende verzekering. Het is ook mogelijk dat wij bij u thuis of op het werk langskomen. Heeft u vragen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0316-221383.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.