Lanters B.V. denkt met u mee

w

Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wij komen bij u thuis

Inloopmogelijkheid kantoor zónder afspraak

Home » Autoverzekering zakelijk

Autoverzekering zakelijk

Wilt u een autoverzekering afsluiten voor een auto die u voornamelijk voor zakelijke doeleinden gebruikt? Dan ontvangt u vast graag wat meer informatie over de mogelijkheden. U bent van harte welkom op het kantoor van Lanters B.V. te Didam. Hier nemen wij de tijd om voor u de geschikte autoverzekering voor zakelijk gebruik af te sluiten.

Een autoverzekering voor zakelijk gebruik voor het MKB en de ZZP’er

Heeft u te maken met goederenvervoer, betaald personenvervoer, koeriersdiensten of heeft u een garage of rijschool? Sluit dan een zakelijke autoverzekering af. Een autoverzekering voor privé gebruik geeft namelijk niet de juiste dekking. Rijdt u alleen van en naar het werk? Dan is een zakelijke autoverzekering niet nodig. Wij vergelijken graag voor u alle zakelijke autoverzekeringen en maken een selectie welke het best bij uw situatie passen.

Persoonlijk advies thuis of in Didam

Graag komen we bij u thuis of op het werk langs om uw wensen en situatie in kaart te brengen. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons op assurantiekantoor in Didam. Van maandag tot en met vrijdag bent u van 08:30 tot 17:30 uur van harte welkom. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over een zakelijke autoverzekering? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0316-221383.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.