Lanters B.V. denkt met u mee

w

Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wij komen bij u thuis

Inloopmogelijkheid kantoor zónder afspraak

Home » Autoverzekering Zevenaar

Autoverzekering Zevenaar

Voor het afsluiten van een autoverzekering bent u van harte welkom bij Lanters B.V., gevestigd in de omgeving van Zevenaar en Doetinchem. Heeft u onlangs een auto gekocht? Of bent u geïnteresseerd in een aanvullende verzekering? In een persoonlijk gesprek, bij ons op kantoor of bij u thuis horen we graag wat uw wensen zijn. U krijgt één persoon toegewezen waar u gedurende de procedure contact mee heeft. Dat is wel zo fijn, vindt u ook niet? Sluit de autoverzekering nabij Doetinchem en Zevenaar af die het beste bij u past.

Een autoverzekering afsluiten in de omgeving van Zevenaar en Doetinchem

Iedereen die in het bezit is van een motorvoertuig is verplicht om een WA-autoverzekering af te sluiten. Wanneer u dit niet doet, is het zelfs strafbaar. Deze verzekering geldt in heel Europa en de landen die vermeld staan op de groene kaart. De premie die u jaarlijks dient te betalen is afhankelijk van verschillende factoren zoals de auto, uw leeftijd, de regio waar u woont en het aantal kilometers wat u per jaar rijdt. Wilt u niet alleen schade wat u aanricht bij anderen, maar ook schade wat u bij uw eigen auto aanricht dekken? Kies dan voor een WA+ beperkt casco. Wilt u zo volledig mogelijk verzekerd zijn? Dan is de allriskverzekering aan te raden.

Hoe kies ik de juiste autoverzekering?

Vaak is de leeftijd van de auto de richtlijn voor het kiezen van de juiste autoverzekering. Heeft u relatief een nieuwe auto die nog geen 5 jaar oud is? Dan wordt een volledig casco autoverzekering aanbevolen. Een auto onder de 8 jaar wordt meestal beperkt casco verzekerd en voor een auto die ouder is dan 8 jaar is een WA-verzekering voldoende. Dit is uiteraard een globale uitleg. Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk advies over de geschikte autoverzekering bij ons op kantoor in de omgeving Zevenaar en Doetinchem. Een afspraak plant u eenvoudig in door te bellen naar het telefoonnummer 0316-221383.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.