Lanters B.V. denkt met u mee

w

Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wij komen bij u thuis

Inloopmogelijkheid kantoor zónder afspraak

Home » Overstappen autoverzekering

Overstappen autoverzekering

U wilt overstappen van autoverzekering omdat u niet meer tevreden bent over uw huidige verzekeraar of omdat uw situatie gewijzigd is. Lanters B.V. helpt u graag bij het overstappen naar een andere autoverzekering. Loop binnen in ons assurantiekantoor te Didam of bel ons voor een afspraak. Ziet u de mogelijkheid niet om langs te komen? Geen probleem! Wij komen graag bij u langs.

Ik wil overstappen van autoverzekering. Wat moet ik allemaal doen?

Door over te stappen naar een andere autoverzekering kunt u veel geld besparen. Wij controleren dan ook graag voor u of het zinvol is om over te stappen. Wanneer u definitief wilt overstappen van autoverzekering, is het belangrijk dat u uw huidige verzekering tijdig opzegt. Vaak geldt er een opzegtermijn van twee maanden. Laat uw nieuwe verzekeraar de aanvraag eerst goedkeuren voordat u uw huidige verzekering opzegt. Het is namelijk verplicht om een WA- verzekering te hebben. 

Eén aanspreekpunt voor al uw vragen vanuit huis of in Didam

Zodra u contact opneemt omdat u geïnteresseerd bent in een van onze diensten, krijgt u één aanspreekpunt aangewezen die klaar staat om al uw vragen te beantwoorden. Zo hoeft u niet elke keer uw situatie opnieuw uit te leggen. Bel naar het telefoonnummer 0316-221383 voor het maken van een afspraak of loop gewoon binnen in Didam. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur geopend.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.