Lanters B.V. denkt met u mee

w

Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wij komen bij u thuis

Inloopmogelijkheid kantoor zónder afspraak

Home » Rechtsbijstand Doetinchem

Rechtsbijstand Doetinchem

U wilt een rechtsbijstandsverzekering afsluiten en bent op zoek naar een betrouwbaar assurantiekantoor in de omgeving van Doetinchem. Daarom schakelt u Lanters B.V. in. Wij vergelijken voor u de verschillende verzekeringen en maken een selectie van de verzekeringen die het beste bij uw situatie aansluiten.

Waarvoor kan ik een rechtsbijstandsverzekering afsluiten in de omgeving van Doetinchem?

Een rechtsbijstandsverzekering kunt u afsluiten voor veel verschillende soorten problemen. Bent u het bijvoorbeeld niet eens met een behandeling van een arts, krijgt u geen bouwvergunning of heeft u kapot product gekocht en geeft dit problemen? Al dit soort problemen kunt u verzekeren met een rechtsbijstandsverzekering. Bevindt u zich in zo’n een situatie en u gebruik wilt maken van juridische hulp? Wij staan u graag bij. Het is belangrijk dat u tijdig uw probleem meldt bij de verzekeraar. Daarna ontvangt u zo snel mogelijk een reactie waarin duidelijk wordt of uw probleem onder de dekking van de verzekering valt en of uw zaak een kans van slagen heeft. U krijgt deskundige hulp van een rechtsbijstandsverzekeraar in de omgeving van Doetinchem.

Wat zijn mijn verplichtingen?

Het is belangrijk dat uw gegevens bij uw verzekeraar kloppen. Verandert er iets? Dan dient u dit direct te melden bij de verzekeraar. Daarnaast is het belangrijk dat u op tijd uw premie betaalt. Heeft u juridische problemen? Schakel dan niet zelf een advocaat in, maar overleg dit altijd eerst met uw verzekeraar. Benieuwd welke verzekeraar het beste bij uw situatie en wensen aansluit? Wij gaan graag voor u op zoek! Kom langs op ons kantoor in Didam, omgeving Doetinchem en sluit de rechtsbijstandsverzekering af die bij u past. Of bel naar 0316-221383.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.