Lanters B.V. denkt met u mee

w

Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wij komen bij u thuis

Inloopmogelijkheid kantoor zónder afspraak

Home » Tweede auto verzekeren

Tweede auto verzekeren

U heeft een tweede auto gekocht en wilt deze verzekeren. Wist u dat u profiteert van de tweede autoregeling? Echter zitten hier wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Lanters B.V. nodigt u van harte uit om langs te komen op ons assurantiekantoor te Didam. Hier zullen wij uw situatie in kaart brengen en de juiste verzekering voor uw tweede auto afsluiten.

Er zijn drie mogelijkheden wanneer u een tweede auto wilt verzekeren

Wanneer u een tweede auto wilt verzekeren, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de voorwaarden die uw verzekeraar stelt. Dit is per verzekeraar namelijk verschillend. Denk hierbij aan een minimumleeftijd van de hoofdbestuurder, geen schade hebben gereden in het afgelopen jaar en dat de auto geen hoge waarde mag hebben. Welke regeling u ook kiest, bij een tweede auto begint u altijd met 0 schadevrije jaren. Wij lichten graag de mogelijkheden voor u uit:

  • Volledige tweede autoregeling: de premie van de tweede auto wordt gebaseerd op alle schadevrije jaren die u heeft opgebouwd op uw eerste auto.
  • Gedeeltelijke tweede autoregelingHier stelt de verzekeraar een maximum aantal schadevrije jaren in.
  • Tweede auto regeling op basis van dekkingDe premiekorting wordt gebaseerd op de dekking van uw autoverzekering.

Heeft u vragen? Of ontvangt u graag meer informatie over het verzekeren van een tweede auto? Maak een afspraak door te bellen op het telefoonnummer 0316-221383 of loop binnen in ons kantoor in Didam.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.