Lanters B.V. denkt met u mee

w

Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wij komen bij u thuis

Inloopmogelijkheid kantoor zónder afspraak

Home » Verzekeringen Doetinchem

Verzekeringen Doetinchem

Voor alle soorten verzekeringen bent u bij Lanters B.V., gevestigd in de omgeving van Doetinchem van harte welkom. Wij hebben jarenlange ervaring met het afsluiten van verzekeringen en voorzien u graag van deskundig en persoonlijk advies. U krijgt bij ons één aanspreekpunt aangewezen die zich inleeft in uw situatie en met gerichte oplossingen komt. Loop binnen in ons kantoor of maak een afspraak.

Welke verzekeringen zijn verplicht en welke niet? Kom langs bij Lanters B.V. te Doetinchem

In principe is er één verzekering verplicht voor iedereen. Dit is de zorgverzekering, oftewel basisverzekering genoemd. Deze basisverzekering is verplicht voor iedere Nederlander die 18 jaar of ouder is. De basisverzekering kan aangevuld worden met extra verzekeringen, deze zijn niet verplicht, maar wel handig. Bent u in het bezit van een motorvoertuig? Dan is het verplicht om een WA- verzekering af te sluiten. Zo bent u verzekerd voor schade die u aanricht bij een ander. Wilt u vollediger verzekerd zijn? Ook hier zijn aanvullende verzekeringen voor af te sluiten.

Overige handige verzekeringen

Ook voor de overige verzekeringen bent u bij Lanters B.V. nabij Doetinchem aan het juiste adres. Bovenstaande verzekeringen zijn verplicht, maar welke andere verzekeringen zijn er en welke zijn handig om af te sluiten? Heeft u een koophuis? Dan is het verstandig om een opstalverzekering af te sluiten. Met deze verzekering bent u verzekerd voor schade die ontstaan is door brand, water of storm. Andere verzekeringen zijn bijvoorbeeld een reisverzekering, annuleringsverzekering, rechtsbijstandsverzekering, uitvaartverzekering en een inboedelverzekering. Uiteraard zijn er nog veel meer verzekeringen en wel honderden verzekeraars. Wij maken een selectie van de geschikte verzekeringen, gebaseerd op uw situatie en wensen en sluiten deze graag voor u af in de omgeving van Doetinchem. Voor het maken van een afspraak belt u naar het telefoonnummer  0316-221383. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Dat kan ook!

Heeft u een vraag? Stel hem hier

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.