Lanters B.V. denkt met u mee

w

Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wij komen bij u thuis

Inloopmogelijkheid kantoor zónder afspraak

Home » Zakelijke autoverzekering afsluiten

Zakelijke autoverzekering afsluiten

Wilt u een zakelijke autoverzekering afsluiten omdat u vaak onderweg bent voor het werk? Lanters B.V. sluit graag de juiste verzekering voor u af. U bent van harte welkom op ons assurantiekantoor te Didam. Hier gaan we om tafel zitten en bespreken met u uw situatie en wensen zodat wij een duidelijk beeld krijgen. Loop binnen in ons kantoor of bel voor een afspraak.

Een zakelijke autoverzekering afsluiten als ZZP’er

Wanneer u een zakelijke autoverzekering wilt afsluiten wordt er gekeken naar uw leeftijd, schadeverleden, de regio waarin u woont en werkt, het aantal kilometers per jaar, specificaties van de auto en bedrijfsmatig gebruik van het voertuig. Aan de hand van deze factoren wordt de premie berekend. Ook bij een zakelijke autoverzekering heeft u naast de WA- verzekering keuze uit een beperkte cascoverzekering en een uitgebreide cascoverzekering. Heeft u relatief nieuwe auto (<5 jaar)? Dan is het aan te raden om voor de allriskverzekering te gaan.

Laat Lanters B.V. in Didam de zakelijke autoverzekering afsluiten die bij u past

Op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur bent u van harte welkom op ons kantoor in Didam. Loop binnen in ons kantoor of bel voor een afspraak naar het telefoonnummer 0316-221383. Heeft u het nogal druk en heeft u liever dat wij bij u langskomen? Dat kan ook! We plannen graag een afspraak met u in.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.