Lanters B.V. denkt met u mee

w

Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Altijd de juiste verzekeringen

Wij komen bij u thuis

Inloopmogelijkheid kantoor zónder afspraak

Home » Ziektekostenverzekering afsluiten

Ziektekostenverzekering afsluiten

Elke Nederlander moet een ziektekostenverzekering afsluiten. Het basispakket is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Wilt u aanvullende verzekeringen afsluiten? Dan is het belangrijk om een verzekering te kiezen die goed aansluit bij uw wensen en situatie. Lanters B.V. in Didam helpt u graag bij het afsluiten van een ziektekostenverzekering en eventueel aanvullende verzekeringen.

Een ziektekostenverzekering afsluiten. Welke zorgpolis past bij mij?

Wij begrijpen dat u het liefst een zo’n goedkoop mogelijke ziektekostenverzekering wilt afsluiten. Daarom is het belangrijk om goed in kaart te brengen welke zorg u nodig heeft. Veel mensen kiezen voor een basisverzekering + aanvullende verzekering. Gaat u bijvoorbeeld vaak naar de fysiotherapeut, tandarts of orthodontist? Hiervoor kunt u een aanvullende verzekering afsluiten.  Naast deze beslissingen is het belangrijk om na te denken over de zorgpolissen. Voor de basisverzekering kunt u kiezen uit vier verschillende zorgpolissen:

  • Budgetpolis;
  • Naturapolis;
  • Combinatiepolis;
  • Restitutiepolis.

Uw polis bepaalt bij welke zorgaanbieder u terecht kunt. Kiest u bijvoorbeeld voor de budgetpolis? Dan kunt bij een zeer beperkt aantal zorgaanbieders terecht. Maar gaat u voor de restitutiepolis? Dan kunt u zelf kiezen in welk ziekenhuis of door welke specialist u geholpen wilt worden. U bepaalt natuurlijk zelf hoeveel mogelijkheden u wilt hebben. Kom langs op ons assurantiekantoor en ontdek welke zorgverzekering het beste aansluit bij uw situatie en wensen. Maak een afspraak door te bellen naar het telefoonnummer 0316-221383.

Heeft u een vraag? Stel hem hier

Wij streven ernaar om uw vraag binnen 2 werkdagen te beantwoorden.